Digitalt kryssord

Digitalt krydsord


Bulls tilbyder et digitalt krydsord, der opdateres dagligt med nye opgaver. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en iFrame på siden du vil have krydsord, så går resten af sig selv.

Designet af krydsordet ændres automatisk afhængigt af den enhed, som krydsordet kører på. Hvis du løser krydsord på et skrivebord eller tablet, vises sidemenuer med ordtip. Hvis de bruges på en håndholdt enhed, f.eks. En iPhone, vises menuerne for hvert ord, der er valgt på tavlen.

Krydsordet leveres med en arkivfunktion, der giver brugerne mulighed for at løse krydsord fra flere dage tilbage – hvis du har glemt det.

Når spillet er afsluttet, kan du udfordre en ven. Eller du kan tilmelde dig highscore-listen. For det højeste antal point skal du udfylde tavlen så hurtigt som muligt.

En af fordelene ved digitale krydsord er, at det er muligt at få hjælp. Du kan afsløre et enkelt bogstav, du kan afsløre et helt ord, eller du kan afsløre hele løsningen.

Vi kan levere digitale krydsord i alle størrelser fra 4 × 4 til 25 × 25 firkanter, men vær opmærksom på, at læsbarheden af ​​mobile enheder vil være dårligere jo større krydsordet er. Til mobil anbefaler vi en størrelse mellem 6 × 6 og 11 × 11. Krydsord kan naturligvis inkluderes som et af de spil i den portal, vi tilbyder.

Eksempel på digitalt krydsord


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen