Bulls er stolte over at kunne tilbyde aviserne vejrudsigter for papirudgaven. Dataene i vejrtjenesten leveres af Norske Meterologisk institutt.

Vi præsenterer prognoserne i en smagfuld og letlæselig grafisk form. Dette betyder ikke, at avislæsere kan forvente bedre vejr i fremtiden, men de vil i det mindste få chancen for at vide om det på forhånd. Det daglige vejr består af forskellige produktmoduler, der er samlet i unikke grafiske layout. Vejrgrafikken til papiraviser er bygget op af moduler, så de mindste aviser kan have vejret til deres distrikt, mens større nationale aviser kan have vejret for hele landet såvel som data fra Europa og resten af verden. 

Vi kan også afsætte plads til en annonce i grafikken, så du kan få en lokal annoncør til at sponsorere vejrkortet. Det har tidligere vist sig, at det betaler for hele tjenesten – og lidt mere.

Hvis det skulle være af interesse, kan vi tilbyde et uforpligtende design- og prisforslag. Vi er glade for at være til service med yderligere information. Så kontakt os venligst.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress


 

Scroll til toppen