Tegneserier

Danskere elsker tegneserier. Tegneserier er en farverig og humoristisk pause både i trykte aviser og online. Tegneserier skaber glæde og til tider provokerer de også – men det er bestemt læseren, der berøres på en helt anden måde. Bulls har tegneserier til alle målgrupper, og vi repræsenterer bl.a. King Features og Disney. Vi tilbyder også norske serier som: Bestis, Kollektivet og Nemi. Vi hjælper gerne med at foreslå en serie, der passer til dit produkt.

 

Billy

Basserne

Jens Fup er en menig soldat i militærlejren Pløresødallejren, der bruger det meste af sin tid på at snige sig væk fra sine pligter. Den første Jens Fup-stribe blev offentliggjort den 4. september 1950 i 12 amerikanske aviser under navnet “Beetle Bailey”.

Mågeliv

Helge

Helge er en elg. Han er ofte nedtrykt og trist om efteråret. Det er da jagtsæsonen begynder. Den eneste fordel, når du bliver deprimeret, er at du gemmer dig og bliver sværere at ramme.

Mågeliv

Mågeliv handler om Mojoe, der forsøger at opdrage sine to frække børn Spot and Dot på tagene
i den lille havneby. Mågefamiliens hverdag er
hård, men uretfærdig og en konstant kamp med
fiskehandleren, orme og dårligt vejr.

Arctic Circle

Arctic Circle

Arctic Circle er en tegneseriestribe om tre pingviner, der emigrerer fra Sydpolen til Nordpolen. Arctic Circle er en opfindsom og sjov serie om hvordan de tre immigranter til trods for at have rejst den halve jord, ikke får en meget nemmere hverdag på Nordpolen end på Sydpolen.

mutts - pels og poter - produkt

Pels og poter

Kan en hund og en kat være bedste venner og udforske verden sammen? I Pels og poter er dette fuldstændigt muligt. Amerikaneren Patrick McDonnel har skabt en varm og humoristisk tegneserie, der er blevet en verdensomspændende succes.

Jeremy Zits

Zits

Tegnefilmens hovedperson, Jeremy, er 15 år gammel med hormonerne, der raser gennem hans krop, og forældrene bliver dummere hvert minut. Zits giver en smertefuld påmindelse om, hvad ungdomsårene indebærer.

Bizarro

Bizarro

Designeren af ​​Bizarro – Dan Piraro har kun et motto: Jo sygere, jo bedre. Han elsker at gøre sjov med det, der er vildt og anderledes. Humoren er let at forstå, da Piraro altid går lige til sagen.

Fantomet

Fantomet

I over 60 år har Fantomet underholdt og fængslet mennesker over hele verden.

Carpe Diem

Carpe Diem

Carpe Diem er en morsom svensk tegneserie i bedste Larson-stil. Der er ingen regelmæssige hovedpersoner i serien, kun en uendelig række absurde opfindelser af den svenske serieskaber Niklas Eriksson.

Ernie

Ernie

Hvem kan skabe en tegneserie med smæk i, hvis ikke en atomfysiker? Bud Grace forlod en tryg karriere for at blive tegneserieskaber med Ernie. Han siger selv, at han ikke havde noget valg. Hans job var at udvikle sikre rutiner til opbevaring af radioaktivt affald, som enhver idiot ved, er umuligt.

Blondie

Blondie

Blondie er baseret på triviaer i hverdagen. Postbrevet, naboerne, arbejde og familieliv er vigtige ingredienser i serien, og de fleste genkender sig selv i de forskellige situationer, der opstår. Dette er en del af grunden til Blondies stærke position på seriemarkedet.

Baby Blues

Baby Blues

Serien er skabt af Rick Kirkman og Jerry Scott – som også bidrager til tegneserien Zits. Serien kan nu læses i mere end 1.200 aviser i 25 lande på 14 sprog. Beskrivelserne af hvad der sker derhjemme med denne typiske familie er samlet i 16 albums. I 1995 blev tegneserien tildelt Reuben, tegneserieverden Oscar, som årets bedste tegneserie af National Chartoonists Society .

Lagunen

Lagunen

Velkommen til Lagunen, en undervandsverden, der er langt større end akvariet derhjemme i stuen! Jim Toomey opfandt Shermans Lagoon i 1991. Serien kom til at køre rundt i Toomeys hoved,

sprøstrekt

Insanity Streak

Lopes giver vittige og overraskende glimt af hverdagen, og han finder humor i de fleste ting og begivenheder. Insanity Streak kom på markedet i 1995 og blev straks meget populær. Det findes nu i mere end 50 australske aviser, herunder nogle af de største og mest indflydelsesrige. Det har fået tilhængere i mange lande uden for Australien. Striberne er tilgængelige til udgivelse på papir og online.

Hårek

Hagbard

Han er Hagbard den skrækkelige, verdens mest populære viking. Skabt i 1973 af Dik Browne, og nu i hænderne på hans søn Chris. Den populære viking har vundet loyale læsere

tundra

Tundra

Tundra kaster et skævt blik på naturen og alle dens finurlige indbyggere. Fra vandrere, jægere og campister til snakkende snemænd og vilde dyr. Hvis du kan lide det udendørs, vil

Kollektivet

Kollektivet

Kollektivet handler om en gruppe meget forskellige venner og menneskene omkring dem. De forsøger at klare udfordringerne i livet og samfundet på deres egen latterlige og til en vis grad

Donald Duck

Anders And

Verdens mest berømte and hedder Anders And og vraltede først ind på scenen på Disney i 1934. Anders kom ind i billedet et par år efter Mickey Mouse, men om muligt blev han en endnu større succes.

Nemi

Nemi

I et land, hvor goth-rockere ikke gjorde så meget væsen af sig, er Nemi blevet en frontfigur og endt på lister over de 100 vigtigste nordmænd gennem historien. Hun er også blevet kåret til den næstvigtigste kulturelle figur af kvinder.

bestis - tegneserie - header

Bestis

Bestis er en tegneserie om Marthe og Kenneth, to barndomsvenner i 20’erne, der fortsætter med at hænge ud på trods af flere stressende episoder med illoyal opførsel.

Scroll til toppen