Krydsord

Endelig et krydsord der fungerer godt på mobile enheder. Bulls tilbyder digitale krydsord og sudokuer, der kan bruges på avisenes hjemmesider. De fungerer også godt på smartphones.

Designet af krydsordet ændres automatisk afhængigt af den enhed, det spilles på. Hvis du løser krydsord på et skrivebord eller tablet, vises sidemenuer med ordtip. Hvis de bruges på en håndholdt enhed, f.eks. En iPhone, vises menuerne for hvert ord, der er valgt på tavlen.

Krydsordet opdateres dagligt med nye opgaver. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en iFrame på den webside, hvir du vil have krydsordet, og resten går af sig selv.

Vi kan levere krydsord i alle størrelser. Fra 4 x 4 til 25 x 25 firkanter, men vær opmærksom på, at læsbarheden af mobile enheder kan blive forringet, jo større krydsord. For den bedst mulige oplevelse på mobilen anbefaler vi en størrelse mellem 6 x 6 og 11 x 11.

Online krydsord er kommet for at blive, uden tvivl om det. Men på tryk passer det ikke altid med en travl livsstil. Interaktive krydsord gør det muligt for dine læsere at løse opgaverne på alle deres enheder uanset tid og sted.

Digitalt lunchkryssord

Digitalt frokostkrydsord

Bulls er blandt de første, der tilbyder et digitalt frokostkrydsord af typen “Ledetråd” (Nøgleord i firkanterne) til aviser. Dette er en meget almindelig type krydsord – og nu er den også tilgængelig digitalt.

Digitalt kryssord

Digitalt krydsord

Bulls tilbyder et digitalt krydsord, der opdateres dagligt med nye opgaver. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en iFrame på siden du vil have krydsord, så går resten af sig selv.

Digitalt minikryssord

Digitalt minikrydsord

Bulls tilbyder et digitalt minikrydsord, der opdateres dagligt med nye opgaver. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en iFrame på siden, hvor du vil have krydsord, så går resten af sig selv.

Scroll til toppen