Bulls kan levere færdige sider til din avis med det ønskede indhold. Det kan være sider med tegneserier, gåder, krydsord – eller en blanding.

Hvis du tilføjer krydsord til din indholdsmix, forlænger du den tid, læserne bruger på avisen. Opgaver som krydsord og sudoko er populære loyalitetsdrivere.

Siderne leveres som færdiglavede PDF-filer, som let kan importeres til siden. Bulls leverer færdige sider til dagblade i dag. Den feedback, vi får, er, at de sparer meget tid ved skrivebordet. Tid, der tidligere blev brugt til at importere individuelle filer, arrangeres nu med kun en enkelt fil. Vi sørger for, at filerne er opdateret og leveret til tiden.

Avisen kan frit bestemme indholdet på siden. Vi kan også levere moduler, der ikke udfylder en hel side. Hvis du f.eks. vil du have en 4-spalter med plads til kolofon på siden eller en halv side? Så løser vi selvfølgelig også det.

Vi kan også levere færdige pakker med underholdning og opgaver. Hvis du f.eks. har brug for lidt ekstra for at tilbyde læsere til forskellige sæsoner. De færdige sider til sommeren er f.eks. et populært tilbud.

Se på eksemplerne herunder. Kontakt os om det indhold, du ønsker, så vil vi sammensætte et uforpligtende tilbud til dig.

E-BONUSSIDER TIL PDF-AVISEN

Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Kim Gleerup

General Manager, Bulls Denmark

+45 (0)20 14 35 65
E-mail

Scroll til toppen