Vi tilbyder færdige e-bonussider med sjove opgaver til brug i din e-avisløsning.

Du har ingen pladsproblemer i e-avisen. Hvorfor ikke tilbyde dine faste abonnenter mulighed for at løse krydsord, sudoku og gåder? Ligesom læsere af papirudgaven har muligheden for.

Bulls har mulighed for at levere denne service. Enten gennem vores samarbejde med Visiolink, hvor vi kan tilbyde f.eks. det samme krydsord, der findes i papiravisen, og som også kan løses på skærmen. Eller via bonussider, der giver ekstra merværdi for allerede betalende abonnenter.

Når du klikker på de opgaver, du ser på siden, kommer læserne automatisk til en digital løsning til opgaver udviklet af Bulls. Avisen behøver ikke at gøre noget, kun implementere dette i sin egen e-avisløsning. Vi er enige om, hvor ofte det opdateres med nye opgaver på forhånd. Vi kan levere både fulde sider, halvsider og mindre kolonner – til daglig eller ugentlig offentliggørelse.

Fordelen ved e-bonussider er, at det øger brugen af ​​din e-avis. Indhold som opgaver, sudoku og krydsord er ofte vanedannende og vellidt af abonnenter. Og dine abonnenter får en ekstra funktion, som de vil sætte stor pris på. Dette er et simpelt produkt for at opbygge loyalitet over for din avis og dine faste læsere. Samt at markedsføre, at flere mennesker skal læse e-avisen dagligt. Hvis du tilføjer krydsord til din indholdsmix, forlænger den tid, dine læsere bruger i e-avisen. Opgaver som krydsord og sudoku er populære loyalitetsdrivere.

Hvorfor skulle du have et krydsord i e-avisen? Læs mere her:

Færdige sider

Vi kan også lave færdige sider til din avis eller fagblad. Læs mere her.


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen