Opgaver

Flere og flere mennesker er blevet opmærksomme på vigtigheden af at holde kroppen i form gennem fysisk aktivitet. Og selvfølgelig skal vi træne kroppen til at holde sig sund, men det er også vigtigt at give den øvre del af kroppen nogle udfordringer fra tid til anden. Bulls kan tilbyde dig og dine læsere en ordentlig omgang hjernemotion uden den irriterende lugt af sved, men med en god effekt under hårrødderne. Vi har alle slags gåder og hovedbrud. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde opgavemateriale, der passer til din publikation. Bulls leverer opgaver til både tryk og web.

Rekuto - hjernetrim - Bulls

Rekuto

Rekuto er en vanedannende og sjov lille puslespiløvelse. Rekuto spilles på et rektangulært eller firkantet gitter. Nogle af felterne har numre i dem. Målet er at opdele gitteret i rektangulære og firkantede dele, så hver del indeholder nøjagtigt et tal, og dette tal repræsenterer summen af ​​rektanglets bredde og højde.

Kryss og tvers - finn ordene - hjernetrim

Kryds og tværs

Kryds og tværs er et sjovt hjernepuslespil der passer til mennesker i alle aldre. Kan du finde alle de ord, der er anført nedenfor i diagrammet? Ordene kan være vandrette, lodrette eller diagonale og kan også skrives baglæns.

Fire på rad - Hjernetrim - Bulls

Ikke fire på række

Ikke fire på række er et udfordrende lille hjernepuslespil der er egnet til mennesker i alle aldre. Mange vil sandsynligvis også genkende opgaverne fra den traditionelle klassiker, hvor spillere slipper brikkerne i displayet, og det handler om at være den første til at få fire på række. Her er det hele vendt lidt på hovedet. Opgaven er at ikke få fire stykker med det samme symbol på række.

Fyrtårnet - hjernetrim - Bulls

Fyrtårnet

Fyrtårnet er et udfordrende lille hjernepuslespil, der passer til alle. Opgaverne kan offentliggøres i en 1-spalter eller 2-spalter. Til daglig eller ugentlig offentliggørelse. De sorte firkanter er fyrtårne. Nummeret viser antallet af skibe oplyst ved fyret. Et skib er oplyst, hvis det er i samme række eller søjle som fyrtårnet, også bag andre skibe eller fyrtårne. Hvert skib er oplyst af mindst et fyrtårn. Ingen skibe berører andre skibe eller fyrtårne.

Yin og Yang - hjernetrim - bulls

Yin og Yang

Yin og Yang er et sjovt og vanedannende lille hjernepuslespil, der kan udgives i en 1-spalter eller 2-spalter. Til daglig eller ugentlig offentliggørelse. Målet er at placere en sort eller hvid cirkel i hver gratis firkant på brættet, så alle cirkler i samme farve er forbundet med hinanden, lodret eller vandret. Derudover kan ingen gruppe af firkanter i kvadrater indeholde cirkler i samme farve.

Prikk til prikk - hjernetrim - Bulls

Punkt til punkt

Punkt til punkt er et snoet lille hjernepuslespil, der kan udgives i en 1-spalter eller 2-spalter. Til daglig eller ugentlig offentliggørelse. Opgaven er at forbinde hver hvide cirkel med en sort cirkel med en vandret eller lodret linje. Linjer må ikke krydse hinanden. Linjen mellem to cirkler kan ikke passere gennem andre cirkler.

Nierord

Nierord

Nierord er et hjernepuslespil til daglig eller ugentlig udgivelse. Her finder du og markerer alle ordene som er skjult inde i de ni kasser.

Futoshiki

Futoshiki

Futoshiki er et sjovt lille hjernepuslespil, der kan udgives i en 1-spalte dagligt eller ugentligt. Målet er at placere numrene fra 1 til 7 i alle rækker og kolonner. Nogle numre er allerede indtastet. Større end / mindre end tegnene (> og 2 og 1 < 7. Disse regler skal overholdes, når gitteret fyldes.

Kakuro

Kakuro

Kakuro er den nye opgavetype, der er blevet lige så populær som Sudoku. Det er som et krydsord med tal. Dette er det ideelle spil til enhver togrejse, frokostpause eller derhjemme i lænestolen. Kakuro eller Cross Sums, som det kaldes i USA og Kakro, som det kaldes i Japan, er en form for opgave hvor du skal finde numre, der tilsammen bliver den sum, der er angivet.

Hjernetrim - Talljakten

Taljagten

Taljagten er en sjov lille opgave, der kan offentliggøres i en 1-spalte dagligt eller ugentligt. Målet er at tegne så mange linjer i gitteret, som det indeholder firkanter med tallet 1. Linjen starter i firkanten med nummeret 1 og går derefter i rækkefølge til det højeste tal. Felterne besøges kun én gang. Linjerne kan ikke krydses og kan kun gå vandret eller lodret.

Hjernetrim - ulike naboer

Forskellige naboer

Forskellige naboer er en opgavetype til daglig eller ugentlig udgivelse. Målet med opgaven er at placere tal fra 1 til 4 i hver blok, så ingen blokke, der berører hinanden (også diagonalt) deler det samme antal. Alle blokke skal udfyldes for at opgaven skal udføres.

hjernetrim streken

Stregen

Stregen er et sjovt og udfordrende hjernepuslespil egnet til mennesker i alle aldre. Nummeret i den sorte boks viser antallet af streger, der er forbundet til denne rute. Opgaven er at placere vandrette eller lodrette streger i de hvide felter, der svarer til antallet. Alle hvide felter skal udfyldes med en streg.

Langtur - hjernetrim

Langtur

Langtur er et hjernepuslespil til daglig eller ugentlig udgivelse, der passer til en 1-spalter. Gruppen af ​​punkter skal forbindes i en lang kontinuerlig løkke. Alle punkterne skal inkluderes i løkken, og linjerne kan ikke krydse hinanden. For at du kan komme i gang med opgaven, er nogle af punkterne allerede forbundet.

Scroll til toppen