Bulls er et uafhængigt, skandinavisk mediebureau. Vi er målrettet mod den daglige og ugentlige presse, forlag, reklamebureauer og producerende virksomheder i alle typer virksomheder inden for digital udgivelse.

Bulls tilbyder synkronisering af krydsord, opgaver, tegneserier og mere.
Vi leverer redaktionelle, grafiske og trykte tjenester og håndterer publiceringsrettigheder.
Vi skræddersyr indholds- og redaktionelle løsninger til vores kunder. Vi finder det bedste indhold og sørger for, at det offentliggøres over hele verden.

Vi arbejder på tolv europæiske markeder med base på forskellige kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

Bulls har længe været en af ​​Skandinaviens største leverandører af krydsord og tegneserier. Der er sandsynligvis ikke en eneste krydsordlæser – og bestemt ingen serielæser – som ikke er kommet på tværs af indhold markeret ©Bulls. Et stort udvalg af de produkter, vi tilbyder, er også tilgængelige til offentliggørelse online.

Bulls producerer også bøger, magasiner og færdige feature-sider om aktuelle emner. Blandt kunderne er Skandinaviens dagspresse, forlag og magasiner. Sammen med vores designere, fotografer, illustratører, anmeldere, forfattere og mediehuse fra hele verden leverer Bulls et varieret udvalg af materiale.

Vi har netværket, erfaringen og ekspertisen til at styrke dit brand. Vi er glade for at besvare dine spørgsmål om repræsentation på det danske marked. Kontakt os for mere information om vores produkter og rettigheder.

Scroll til toppen