Digitale opgaver

Bulls tilbyder opgaver til digital udgivelse. Opgaverne er af højeste kvalitet og passer til alle aldre. Det er vigtigt at give den øvre del af kroppen nogle udfordringer fra tid til anden. Vi har alle slags gåder, nødder der skal knækkes og hovedbrud. Opgaverne kan offentliggøres individuelt eller kan leveres som en pakke i den portal, vi tilbyder. Alle spil og opgaver, vi tilbyder, er i responsivt design, så de fungerer lige så godt på desktoppen som på små smartphones. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde opgavemateriale, der passer til din publikation.

Digital sudoku

Digital sudoku

Siden gennembruddet har sudoku været det mest populære spil inden for logikopgaver. Bulls tilbyder krydsord og digitale sudoku, der kan bruges på avisenes hjemmesider. De fungerer også godt på mobiltelefoner.

Ordjakten

Find ord

Ordjagten er et sjovt og vanedannende spil, optimeret til brug på mobile enheder. Spillet justeres automatisk til den skærmstørrelse, du bruger. Nye spil genereres automatisk hver dag, så du behøver ikke at bekymre dig om filer og opdateringer. Alt går af sig selv, når spillet er indsat på dit websted.

15-spillet

15-spillet

15-spillet er et puslespil, hvor du skal flytte brikkerne til den tomme boks. Dette er et spil, der er sjovt for mennesker i alle aldre. De billeder, der vises i spillet er spredt hulter til bulter, så formålet med spillet er at pusle, indtil billedet er korrekt.

Puslespill

Puslespil

Dette er et klassisk puslespil. Ved at klikke på en af ​​brikkerne og derefter på en anden, skifter brikkerne plads. Dette er et billedspil, der er sjovt for mennesker i alle aldre. De billeder, der vises i spillet er spredt hulter til bulter, så formålet med spillet er at pusle, indtil billedet er korrekt.

memo

Memo

Hukommelsespillet er et enkelt og sjovt spil, der passer til alle. Formålet med spillet er at finde alle identiske billeder med så få klik som muligt. I nogle spil kan det samme billede vises to eller tre gange. Antallet af gange et billede vises, ser du både som et ikon på billedet og som et nummer ved siden af ​​gitteret.

Scroll til toppen