Rights & Brands er det førende licensbureau for mærker og licens i Skandinavien. Virksomheden samler brands for at øge genkendelsesfaktoren, styrke positioneringen og forbedre salget. Med et globalt netværk af underbureauer og over 750 kunder over hele verden har R&B omfattende erfaring med brand ekspansion og licensstrategier. Kontakt os i dag, så skaber vi et koncept, der passer til dit specielle brand.

Rights & Brands håndterer hele aftaleprocessen og har den nødvendige juridiske ekspertise. De hjælper dig med at nå nye markeder og kunder. Marketingafdelingen arbejder konstant på at finde synergier mellem licenshavere og opnår således større synlighed til forbrugeren. Rights & Brands understøtter og hjælper dig også med din markedsføring gennem sociale medier og ved at deltage i messer med dine produkter, mærker og tjenester.

Rights & Brands har netværk, erfaring og ekspertise til at styrke dit brand. De er et kompetent team med base i Stockholm og svarer gerne på dine spørgsmål om licens eller repræsentation på det skandinaviske marked.

 

Kontakt

Besøg Rights & Brands’ website eller kontakt os for mere information.

Scroll til toppen