Gode ​​priser, høj kvalitet og værdifuld viden om aktuelle medier er nøgleord, hvis du har brug for grafisk produktion i dag. Bulls Graphics har det hele. Bulls Graphics samarbejder med trykleverandører af forskellige slags i Litauen, Sverige og Tjekkiet. Derfor kan vi give dit produkt den opmærksomhed, det fortjener, uanset om det er hårde eller bløde omslag, lærebøger eller børnebøger.

Bulls Graphics har været aktiv i trykindustrien siden 1950’erne, da de begyndte at trykke telefonbøger under navnet Bulls Tryckeri i Halmstad. I begyndelsen af ​​2000’erne blev virksomheden omstruktureret, og Bulls Graphics fungerer nu mest med bogtryk og relaterede tjenester, som bogbranchen i dag kræver.

Enkel og sikker grafisk produktion

At skifte leverandør for grafisk produktion kan undertiden føles usikkert, især hvis den nye leverandør er uden for Danmark. Vær ikke bekymret. Bulls Graphics er placeret i Halmstad og har mange kunder i Danmark.

Vi hjælper dig gennem hele processen

Vi tager os selv af fortrykket – repro, layout, korrekturlæsning og korrekturlæsning. Vi er glade for at kunne tilbyde denne ekspertise og service. Hvis du har brug for hjælp til tekstproduktion, billeder og design, kan vi også arrangere det. Kontakt vores mand, James, der vil løse det praktiske.

Flere fordele

  • Vi leverer obligatoriske kopier til bibliotekene.
  • Vi hjælper dig med distribution og lagerføring.

Scroll til toppen