Bulls har leveret kvalitetsindhold til skandinaviske aviser siden 1929. Vi producerer og distribuerer indhold og materiale til de fleste publikationer. Vi samarbejder med forfattere og licenshavere både i Danmark og uden for landets grænser. Med kontorer i bl.a. Sverige og Tyskland og med rettigheder fra hele verden kan Bulls tilbyde dig redaktionelt materiale i høj kvalitet. Kontakt os gerne for mere information om vores produkter og rettigheder.

horoskop - materiale

Horoskop

Bulls leverer horoskoper til både daglig og ugentlig udgivelse. Hvis du vil offentliggøre horoskoper, kan du kontakte os, så sender vi dig en prøve.

juniorsudoku

Materiale til børn

Kom ud til morgendagens læsere allerede i dag! Bulls tilbyder morsomme aktiviteter og krydsord til børn, som passer godt sammen med vores tegneserier for de yngste læsere.

Nyhetsgrafikk - materiale

Nyhedsgrafik

Hver dag produceres visuelt spændende grafik, der illustrerer de vigtigste nyheder i verden. Grafikken ender i vores søgbare onlinearkiv, der indeholder omkring 20.000 grafer inden for emner som politik, sundhed, medicin, sport osv.

quiz 20 spørsmål - materiale

20 spørgsmål

En fast klumme med spørgsmål / quiz af middel sværhedsgrad. Spørgsmålene er beregnet til voksne og kan offentliggøres dagligt eller ugentligt – og også online. Et billede er også inkluderet til hver opgave, som er relateret til et af spørgsmålene.

Scroll til toppen