Nyhetsgrafikk - materiale

Nyhedsgrafik

Vi mener, at god nyhedsgrafik tilføjer en ekstra dimension til vigtige nyheder. Vi tilbyder vores kunder visuelle analyser af de vigtigste begivenheder i verden, når de har brug for det. Hver uge udsendes nye grafer med tekst i vores søgbare online arkiv.

Grafikken er produceret af Tribune News Service – et internationalt multimedie-nyhedsbureau. De er førende inden for levering af informativ nyhedsgrafik til aviser og medier over hele verden. Visuelt og spændende grafik produceres dagligt, der illustrerer de vigtigste nyheder i verden.

Om grafikken

Grafikken dækker de fleste emner. Ud over den almindelige nyhedsgrafik, der beskæftiger sig med de vigtigste begivenheder i verden. Alt sammen, så læserne i din avis kan forstå emner, som ofte kan være komplicerede, på en enklere måde.

Onlinearkivet

Arkivet opdateres ofte med aktuelle grafer og indeholder også al grafik, der er blevet oversat de sidste 15 år. I alt over 20.000 grafer inden for emner som politik, sundhed, medicin, sport og mere. Kontakt for at få adgang til arkivet. Grafikken er produceret i Adobe Illustrator. Hvis du ikke har brug for at redigere grafikken, er al grafikken i webarkivet i EPS-format, så den kan importeres direkte til dit ombrydningsprogram, uden at du behøver at åbne den i andre programmer.


Relaterede indlæg

Scroll til toppen