juniorsudoku og barnemateriell

Børnemateriale

Fyld på med børnemateriale i avisen.
Fang morgendagens læsere allerede i dag!

Bulls tilbyder sjove aktiviteter og krydsord for børn, der passer godt til vores tegneseriestriber for de yngre læsere . Bulls tilbyder også færdige helsider til børn med børnemateriale som krydsord, sudoku og indhold fra Disney m.m.

Disney-Mix

Disney-Mix kan for eksempel placeres sammen med søndagsstriberne eller på en almindelig børneside i avisen. Disney-Mix er beregnet til de yngste børn, men her er der også opgaver og øvelser, der er sjove for voksne. Labyrinter, punkt til prik, at finde fejl og sjove matematikproblemer er den slags gåder, du finder i Disney-Mix. Illustreret med alle de klassiske figurer fra Andeby.

Disney-Mix - barnemateriell

Find seks fejl

To identiske billeder eller … For øjet ser de nøjagtigt ens ud, men ved nærmere undersøgelse viser de sig at være forskellige i flere henseender. Find seks fejl kan offentliggøres dagligt eller ugentligt. Den kan placeres på tegneseriesiden eller på en børneside, eller den kan stå på egen hånd.

Barnemateriell - finn seks feil

Børnekrydsord

Dette børnekrydsord er enkelt, illustrerende og sjovt. Børnenes krydsord er mange små billeder, der gør det endnu sjovere for børnene at løse krydsordet. Krydsord kan bruges på børnesider eller quiz-sider i avisen til udgivelse en gang om ugen. Den passer i 3-4 kolonner.

barnemateriell - barnekryssord

Scroll til toppen