Bulls har nu lanceret Portalen – en digital spil- og krydsordsløsning til avisernes websites. I portalen samler vi alle de spil og opgaver, du ønsker, så læserne kan finde al deres underholdning på én side. Portaler med forskellige indhold er allerede blevet offentliggjort i Finland, Norge og Sverige.

Eksempler på aviser, der bruger tjenesten, er Vasabladet og Österbottningen, Moss Avis, og Hemmets Journal i Sverige.

Portalen – en fleksibel løsning

Bulls spilportal er en fleksibel løsning. Du vælger, hvilke opgaver der skal inkluderes i portalen, og layoutet kan tilpasses avisens grafiske profil med skrifttyper og farver. Ud over spil kan du have tegneserier, krydsord og forskellige former for sudoku og opgaver. Selvfølgelig kan du også kalde det, hvad du vil – avisens underholdningsside, kaffepausen eller lignende – du bestemmer selv.

Øvelserne er klassiske og universelle og fungerer for alle aldersgrupper. Eksempler på spil, du kan vælge, er: Memo , Puslespil og den klassiske 15-spil. At tilbyde læsere en spilportal er en effektiv måde at holde dem længere på deres egne sider såvel som en stor merværdi for betalende abonnenter. Det er også en fremragende mulighed for at rekruttere nye abonnenter.
Det kan også være et effektivt produkt til markedsføring, både for annoncører og sponsorer. Læsere er ofte på portalen og i lang tid, hvilket burde være et meget godt argument for annoncører.

Highscore og udfordringer

Spillere har ikke kun muligheden for at ende på highscorelister, de kan også udfordre deres venner. På denne måde fører du også trafik til dit website og giver dig muligheden for at styrke dit forhold til dine kunder. Kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Test underholdningsportalen

Vi har lavet en lille demoside, som viser hvordan portalen kan præsenteres på din webside.

Test Portalen


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen