Krydsord

Vi leverer krydsord i alle varianter og størrelser til udgivelse dagligt eller ugentligt. Alt fra små minikrydsord med én kolonne til fuldsides tabloidkrydsord. Krydsord er af middel sværhedsgrad og leveres som PDF-filer. Vi leverer også julekrydsord, påskekrydsord og sommerkrydsord. Vi tilbyder selvfølgelig også digitale krydsord. Vi har et stort udvalg i forskellige varianter og størrelser. Vi producerer også skræddersyede krydsord til ordre til magasiner og fagblade. Kontakt os for et uforpligtende prisforslag.

juniorkryssord

Juniorkrydsord

Junior krydsord er et lille krydsord, der er beregnet til de yngste læsere. Krydsord kan stå på egen hånd i en enkelt spalte eller for eksempel placeres på en børneside.

kodekryssord

Kodekrydsord

Et kodekrydsord har ikke nøgleord. I stedet er alle firkanter udfyldt med tal, og et og det samme tal skal derefter stå for et og samme bogstav, når opgaven skal løses. Ord bliver således både vandrette og lodrette, når diagrammet er afsluttet. Et ord anbringes i diagrammet for at gøre det lettere at komme i gang.

Lunchkryssord

Frokostkrydsord

Vores frokostkrydsord er et hurtigt, lille krydsord, som læserne kan løse, mens de nyder madpakken. Krydsord er i den medium vanskelige kategori og passer i en 2-spalter.

Minikryssord

Minikrydsord

Minikrydsord er et krydsord i kategorien medium vanskelig og egner sig til udgivelse i en enkelt spalte. Krydsordet kan købes i pakker eller som abonnement til daglig eller ugentlig udgivelse.

Bildekryssord

Billedkrydsord

Vores billedkrydsord har et farvebillede i det ene hjørne og en løsningssætning, der omhandler dette billede. Dette gør det muligt for avislæsere at indsende løsningssætningen til redaktionerne – om ønsket.

Tabloid kryssord

Tabloidkrydsord

Tabloid krydsord er et af vores mest populære krydsord. Det er i kategorien medium vanskelig og kan derfor offentliggøres på en hel tabloid-side. Det kan også gøres lidt mindre eller større uden at ødelægge læsbarheden.

Scroll til toppen