Tjenester og udgivelsesklare indholdsløsninger

Bulls tilbyder indhold og mange tjenester fra velrenommerede internationale udbydere. Dette materiale suppleres med lokale produkter fra vores kontorer i Stockholm, Oslo, Helsinki og Frankfurt. Vores mål er at samle det allerbedste fra hvert marked under et fælles tag. Vi leder konstant efter nyt og spændende materiale af høj kvalitet.

Bulls har opgaver og redaktionelt indhold til alle målgrupper. Vi kan levere færdige helsider og færdige magasiner med indhold, der passer til din målgruppe.

Vi har også et stort udvalg af krydsord, sudoku og opgaver og digitale tjenester. Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde indhold, der passer til din publikation.

gamification

Gamification

Bulls har en række produkter, som er perfekte til gamification. Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt og vi tilpasser spillet til dine specifikke behov og grafiske profil.

licencing

Licensering

Styrke dit brand, styrk din position og forøg salget. Vi hjælper dig og dit brand med succes! Rights & Brands er det førende brand licensbureau i Skandinavien. Virksomheden samler brands for at øge genkendelsesfaktoren, styrke positioneringen og forbedre salget.

Grafisk produksjon

Grafisk produktion

Gode ​​priser, høj kvalitet og værdifuld viden om aktuelle medier er nøgleord for trykte produkter i dag. Bulls Graphics har det hele. Bulls Graphics samarbejder med trykleverandører fra mange forskellige lande.


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen