Kigger du efter unikt indhold til webben?

Allerede i 2010 var vi de første til at tilbyde digitale krydsord, nu er Bulls den første i Norden med et digitalt spil og krydsordportal.

Vores tilbud inkluderer unikt digitalt indhold, der er klar til at blive offentliggjort online – opgaver, spil og tjenester, der er eksklusive for dig, og som er tilpasset til at blive integreret med dit indhold og dit brand.

Hos Bulls finder du digitale produkter, som folk identificerer sig med, der får læserne til at gå ind på dine sider – dag efter dag. Alle vores spil og opgaver er tilgængelige i responsivt design, så de vises lige så godt på desktops som på små smartphones. 

kryssord digitalt nett

Krydsord til webben

Endelig et krydsord der fungerer godt på mobile enheder. Bulls tilbyder digitale krydsord, der kan bruges på avisenes websider. Krydsordet opdateres dagligt med nye opgaver.

oppgaver og spill til nett

Opgaver og spil

Bulls tilbyder opgaver til digital udgivelse. Opgaverne er af højeste kvalitet og passer til alle aldre. Det er vigtigt at give den øvre del af kroppen nogle udfordringer fra tid til anden. Vi har alle slags gåder, nødder der skal knækkes og hovedbrud.

Portalen fra Bulls til nett

Portalen

Portalen er en digital spil- og krydsordsløsning til avisenes websteder. I portalen samler vi alle de spil og opgaver, du ønsker, så brugerne kan finde al deres underholdning på en side.


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen