Sudoku

Sudoku er en hovedbrudsopgave, eller talkrydsord, hvis du vil, som involverer at placere numre i gittermønstre. Det klassiske og originale gittermønster i en sudoku består af et gitter med 9 x 9 felter, der igen er opdelt i 9 mindre kasser med 3 x 3 felter hver. Opgaven er at placere cifrene 1-9, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder cifrene 1-9 én gang, og således at hvert 3 x 3-kvadrat også indeholder alle cifrene én gang. Bulls tilbyder en bred vifte af sudokuopgaver. Vi har forskellige sværhedsniveauer, og pladestørrelserne varierer fra 4 x 4 til 30 x 30 felter. Opgaverne kan leveres med tal, bogstaver eller en kombination af disse. Kontakt os venligst for mere information.

Pentadoku

Pentadoku

Det klassiske og originale gittermønster i sudoku består af et 9 x 9 firkantet gitter. En Pentadoku består af fem regelmæssige sudoku-kæder, der er sammenkoblet, så hjørnerne overlapper hinanden.

Kæmpesudoku

Opgaven er at placere cifrene 1-12, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder cifrene 1-12 en gang. Og således at også hver 4 x 3-firkant indeholder alle cifrene én gang. Opgaverne er tilgængelige i flere forskellige sværhedsgrader fra meget let til super vanskeligt.

trippelsudoku

Tripelsudoku

I en tripelsudoku er tre almindelige sudokuer knyttet sammen og overlapper hinanden. Opgaven løses i henhold til normale sudoku-regler. Husk, at hvert af de overlappende områder er fælles for opgaverne.

Mønstersudoku

Mønstersudoku

Et mønstersudoku ligner en ganske almindelig sudoku. Det indebærer at placere numrene 1-9, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder tallene 1-9 en gang, og således, at hvert 3 x 3-kvadrat også indeholder alle numrene en gang.

Spesialsudoku

Specialsudoku

Udfyld gitteret, så hver række, hver kolonne og hver 3 x 3-boks indeholder numrene fra 1 til 9. Celler med grå cirkler skal indeholde ulige tal, og celler med grå firkanter skal indeholde lige tal.

sudoku

Sudoku

Opgaven er at placere tallene 1-9, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder tallene 1-9 én gang. Og så også hvert 3 x 3 felt indeholder alle tallene én gang. Opgaverne er tilgængelige i flere forskellige sværhedsgrader fra meget let til supervanskeligt.

Compdoku

Compdoku

Som med et almindeligt Sudoku med nogle få undtagelser. Målet med Compdoku er at placere tallene 1-9, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder tallene 1-9 en gang. Og således at hver 3 × 3 kvadrat også indeholder alle numrene én gang. numrene på en tilstødende rute.

Sumsudoku

Sumsudoku

Som med almindelige sudoku, er formålet med en sumsudoku at placere tallene 1-9, så alle de lodrette og vandrette rækker indeholder tallene 1-9 én gang, og således at hvert 3 x 3-kvadrat også indeholder alle tallene én gang.

Juniorsudoku

Juniorsudoku

Børn vil også være involveret i løsning af sudoku. Vi tilbyder Juniorsudoku lavet specielt til børnene. Opgaverne er rettet mod børn fra seks og opefter, men kan også fungere som en introduktion for voksne, der ikke har løst sudoku før.

Mastodoku

Mastodoku

Mastodoku er et stort bræt, der er 16 x 16 firkanter i størrelse og spilles i henhold til almindelige sudoku-regler. Problemet kan bestå af enten tal (1-16) eller bogstaver (A-P).

Scroll til toppen