quiz 20 spørsmål - materiale

20 spørgsmål

20 spørgsmål er en fast spalte med spørgsmål / quiz af middel sværhedsgrad. Spørgsmålene er beregnet til voksne og kan udgives dagligt eller ugentligt.

Quizzer betragtes af mange for at være en social aktivitet, og bruges ofte i forskellige begivenheder til at skabe en følelse af samfund og glæde. Spørgsmålene i en quiz kan handle om alt. Almindelige kategorier er f.eks. historie, geografi, sport osv. Husk, at quizzer og opgaver indgår og bidrager til regelmæssige og tilfredse læsere. Læsere kan besvare spørgsmål alene, med venner eller lave en lille intern konkurrence i familien.

Der er knyttet et billede til hver opgave med 20 spørgsmål, som er relateret til et af spørgsmålene. Opgaverne leveres med en billedfil i JPG-format og en almindelig tekstfil. Avisen kan således stille spørgsmålene med sine egne skrifttyper og vælge at udgive dem som f.eks. enkelt-kolonner eller to-kolonner. Spørgsmålene kan offentliggøres dagligt eller ugentligt. Hvis du ønsker det, kan spørgsmålene naturligvis offentliggøres som f.eks. 10 om dagen – du bestemmer selv. Hvis du har lidt ekstra plads i avisen, er en quiz noget, som læserne vil sætte pris på. Kontakt os, hvis du vil have prøver sendt. Vi tilbyder også online quizzer. Se på et eksempel på Vi over 60 . Vi har også andre varianter af quizzer til brug online.

Scroll til toppen