horoskop - materiale

Horoskop – Humbug eller videnskab?

Der er meget uenighed om horoskoper, og om stjernernes og planeternes placering på himlen kan påvirke begivenheder i menneskers liv.

Tilhængere og modstandere er lige så sikre på, hvem der har ret! En vigtig indvending er, at mulighederne for fortolkning er så mange. Et horoskop er en astrologisk forudsigelse. Den grundlæggende idé bag horoskoper er forestillingen om, at himmellegemer og deres symboliske egenskaber fysisk påvirker livet på jorden. Det hævdes, at det skal fungere som et kort eller som en form for en persons skæbne, og som beregnes gennem forholdet mellem en persons fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested.

De fleste mennesker har karakteristika, der stemmer overens med fortolkningerne, hvem er ikke både systematisk og lidt sløset? Eller blid og glad på samme tid, som du undertiden kan være både vred og arrig? Uanset hvad – det vil altid være let at finde egenskaber, der matcher.

Vores horoskoper foregiver ikke at være “den evige sandhed”. Snarere en guide og fortolkning af, hvad dagen eller ugen kan give dig.

Er du nysgerrig efter, hvad fremtiden har? Bulls leverer horoskoper til både daglig og ugentlig offentliggørelse. Det kan også bruges på avisens websted. Hvis du vil offentliggøre horoskoper, kan du kontakte Bulls, så kan vi sende dig en prøve.

 

Scroll til toppen