e-avisen - kryssord

Hvorfor du bør have krydsord i e-avisen

Krydsord kan få dig til at tænke på avisen på dine bedsteforældres bord med kaffefarver på den, ikke? Nå, de gode gamle ordøvelser lever stadig og godt, og mediehuse rundt om i verden betragter dem som et af de vigtigste indhold i den digitale e-avis.

 

Tag Kristeligt Dagblad som et eksempel. De udgiver en avis fra mandag til lørdag, mens de på søndage kun udgiver et digitalt krydsordtillæg. Nu kunne man tro, at dette ville påvirke de daglige downloads negativt, men det er langt fra tilfældet. Faktisk bliver den gennemsnitlige søndagsudgave læst næsten lige så meget som ugedagens udgaver.

 

Med andre ord formår Kristeligt Dagblad at engagere sine læsere hele syv dage om ugen. Selvom personalet ved skrivebordet kun producerer seks aviser. Simpelthen fordi læserne elsker at løse krydsord.

 

På den anden side af Kattegat ser den svenske avis Göteborgs-Posten også på krydsordene for at øge læsernes engagement i e-avisen. De har altid en krydsordsside i dagsavisen, og hvis du graver i dataene, vil du se, at dette faktisk er en meget populær side. Data viser, at hver sjette af Göteborg-Postens digitale læsere løser krydsord hver dag.

 

Så statistikkerne er et klart bevis på, at krydsord stadig har stor appel. Og direkte spurgt bekræfter læserne også dette. I en (juni 2019) undersøgelse blev brugerne bedt om at vurdere relevansen af at være i stand til at løse krydsord digitalt i e-avisen. Og feedbacken var, at to ud af fem læsere fandt det at være “relevant” eller “meget relevant”.

 

Og det er ikke kun på vores længdegrader, at krydsord er vigtige. Den amerikanske nyhedsgigant The New York Times har en forretningsmodel, hvor de lægger alt indholdet bag en betalingsmur. Hvilket betyder, at du skal have et abonnement for at få adgang til opskrifter, og du gætter det, krydsord. Avisen har mere end 250.000 abonnementer alene.

 

Vil du implementere krydsord i e-avisen?

Måske har du allerede krydsord i den trykte udgave, men har ikke fundet ud af, hvordan du gør dem interaktive i den digitale udgave. Eller måske vil du introducere en vedhæftet fil til krydsord på en given ugedag. I begge tilfælde, kontakt os for mere information. Læs mere om vores e-bonussider her:

 

KILDE: Visiolink

 

 

Scroll til toppen