Kollektivet

Kollektivet

Kollektivet handler om en gruppe meget forskellige venner og menneskene omkring dem. De forsøger at klare udfordringerne i livet og samfundet på deres egen latterlige og til en vis grad grovkornede måder.

Det er en norsk humoristisk tegneserie, der startede i 2000 og altid er skrevet og tegnet af Torbjørn Lien. Serien er meget populær og er siden 2000 blevet udgivet i en række bøger og over 30 seriealbummer. Tegneserien udgives også som albums, julehæfter og bøger på Egmont Kids Media. For udgivelse i aviser og andre steder synkroniseres serien af ​​Bulls, så kontakt . Lien fremstiller også spin-off-serien “Blacktööth” om Ronnys black metalband i Kollektivet.

Serien handler om et bogkollektiv fyldt med let genkendelige arketyper: lesbisk Gry med nordnorsk ordforråd og hendes smukke kæreste Emma. Den chili-tyggende muslimske Mounir. Dylan-fanatikeren Tobben. Black metal fanatikeren Ronny og hans eks-kæreste Kisse og til sidst også deres søn, Balder. De oprindeligt karikerede hovedpersoner har også udviklet sig i årenes løb og har vist flere sider end de originale karaktertræk.

Kollektivet startede som en regelmæssig biserie i humormagasinet Larsons Gale Verden i 2000 og har siden udviklet sig til en af ​​Norges mest populære tegneserier.

© Lien/Bulls

Eksempler på Kollektivet


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen