Bestis er en tegneserie om Marthe og Kenneth, to barndomsvenner i 20’erne, der fortsætter med at hænge ud på trods af flere stressende episoder med illoyal opførsel.

Bestis

Hvor ligger grænserne for date-sabotage, trusler eller udsendelse af grimme billeder af din bedste ven på sociale medier? Og hvor meget privatliv kan du have, når du har kendt hinanden siden treårsalderen?

Bestis - tommel opp

Serien har genkendelig humor med fokus på venskab, hverdagseventyr og det specielle og til tider hensynsløse forhold, du har med din bedste ven. Serien passer til alle, der kan lide skarp humor og livlige farverige tegninger. Serien er tegnet af Kenneth Larsen fra Trøndelag. Bulls leverer serien i både Trøndelag og Bokmål – du vælger selv.

Bestis er en farverig tegneserie med fokus på venskab, hverdagseventyr og det specielle og ofte hensynsløse forhold, du har på sit bedste.

Tegneserien debuterede i stribeformat i Pondus i 2016 og har nu en fast plads i magasinet. Bestis har også en gæsteplads i den svenske version af Pondus.

Serien har også omkring 120.000 følgere på Instagram. Så hvis du ønsker daglige opdateringer, kan du følge den der. Eller du kan kontakte din lokale avisredaktør og høre, om de kan køre serien. Serien er velegnet til enhver, der kan lide skarp humor, trønderske ord og udtryk og levende, farverige tegninger.

© Kenneth Larsen /distr. Bulls

Eksempler på Bestis


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen