Nemi er en succes uden sammenligning i den moderne tegneseriehistorie

Nemi

I et land, hvor goth-rockere ikke gjorde så meget væsen af sig, er Nemi blevet en frontfigur og endt på lister over de 100 vigtigste nordmænd gennem historien. Hun er også blevet kåret til den næstvigtigste kulturelle figur af kvinder.

Men Nemi hører ikke til nogen gruppe, hun har få venner (læs en: Cyan) Og det er ikke noget problem. Alene er man stærk!

Hun har en ven mere: Lise Myhre. Eller er det omvendt? Serien er ikke selvbiografisk, men som Lise Myhre påpeger, interagerer de så meget, at deres synspunkter undertiden er de samme. Det skulle bare mangle! Nemis verdensbillede har et naivt og kynisk perspektiv – på samme tid. Og altid med en stor dosis af selvironi.

Nemi er en pige i tyverne, der har fundet sin plads blandt de “underlige”, og som trives der. Hun har et lidenskabeligt forhold til enter, drager og Jedi-riddere. Hun kan godt lide at drikke øl og nyder musik af den mørkere slags. Serien er humoristisk, men behandler lejlighedsvis alvorlige emner og er også blevet brugt til at illustrere digte af forfattere som André Bjerke og Edgar Allan Poe . Karakteren er både sårbar og sej, romantisk og kynisk. Myhre beskriver selv hende som så schizo, at hun aldrig har savnet at arbejde med andre karakterer.

Ønsker du at udgive denne serie, eller skal vi sende prøver til dig? Kontakt os venligst for mere information.

© Nemi A/S /distr. by Bulls

Eksempler på Nemi


Kontakt

Jeg finder den rigtige løsning til dig!

Anders Krygell

Country Manager, Bulls Danmark

+45 (0)60 52 48 92
E-mail

Scroll til toppen