Digitalt lunchkryssord

Digitalt frokostkrydsord

Bulls er blandt de første, der tilbyder et digitalt frokostkrydsord, hvor der er nøgleord i felterne. Dette er en meget almindelig type krydsord – og nu er den også tilgængelig digitalt.

Krydsordet opdateres dagligt. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en iFrame på den side, hvor du vil have krydsordet, og resten går af sig selv.

Et digitalt frokostkrydsord laves med ideen om, at det skal fungere optimalt på både mobil og desktop. Det er af middel sværhedsgrad. Så det kan løses f.eks. på bussen på vej til arbejde.

Krydsordet leveres med en arkivfunktion, der giver brugerne mulighed for at løse krydsord fra flere dage tilbage – hvis du har glemt det.

Når opgaven er afsluttet, kan du udfordre en ven. Eller du kan tilmelde dig highscore-listen. For det højeste antal point skal du udfylde gitteret så hurtigt som muligt.

En af fordelene ved digitale krydsord er, at det er muligt at få hjælp. Du kan afsløre et enkelt bogstav, du kan afsløre et helt ord, eller du kan afsløre hele løsningen.

Vi kan levere digitale krydsord i alle størrelser fra 4 × 4 til 25 × 25 firkanter, men vær opmærksom på, at læsbarheden af mobile enheder vil være dårligere jo større krydsordet er. For den bedst mulige visning på mobile enheder leveres frokostkrydsordet derfor som 8 x 8 firkanter. Krydsord kan naturligvis inkluderes som et af de spil i den portal, vi tilbyder.

Eksempel på digitalt frokostkrydsordScroll til toppen